Dorothée Loorbach

Dorothee Loorbach, bestuurslid van het Pure Energie Fonds

Dorothée Loorbach woont met haar puber Emma en baby Miles in Enschede. Ze houdt van muziek, eten, wijn, kunst, lezen, schrijven, festivals, hardlopen, slapen en buiten zijn.

Sinds 2006 is ze ondernemer, waarbij ze zich de laatste jaren heeft gespecialiseerd in personal branding en internal branding. Ze is trainer, spreker, dagvoorzitter en schrijver. Wat ze het allerliefst doet is studenten en pas afgestudeerden behoeden voor een leven dat is ingericht op de verwachtingen van anderen en zzp'ers behoeden voor de fouten die ze zelf maakte.

"Iets is alleen goed voor het individu, als het ook goed is voor het geheel"

Duurzaamheid zit voor haar in alles en begint bij bewustwording. Ze vindt dat iets alleen goed is voor het individu als het ook goed is voor het geheel. Dat is voor haar de basis van duurzaamheid. Ze heeft een zwak voor individuen die de wereld mooier willen maken, ook al hebben ze meer ideeën dan middelen om ze te realiseren. Ook al weten ze nog niet precies hoe, maar wel waarom. Ook al lijkt realisatie van het idee een druppel op een gloeiende plaat. Want iedereen kan een verschil maken. En daar wil ze graag mee helpen. Daarom zei ze "ja" tegen haar bestuursrol bij het Pure Energie Fonds.

Deel dit bericht
Pure Energie Fonds

info@pure-energiefonds.nl
053 - 434 1200
Hengelosestraat 569
7521 AG Enschede
KvK 08117244
BTW NL8123.048.83B.01

© Pure Energie Fonds     |   Een initiatief van de Raedthuys Groep en Pure Energie.